Abonare Newsletter

Login Membrii

Ai uitat Parola?

Nu esti Membru? Inregistreaza-te!

 • Acasa
 • Gazeta Medicala
 • Ghid Sanatate
 • Stiri Medicale
 • Index Medical
 • Dictionar
 • Forum
 • Contact

  Campania de vaccinare impotriva gripei, intrerupta

  Ladislau Ritli, ministrul Sănătăţii, a cerut întreruperea de urgenţă a campaniei de vaccinare împotriva gripei. Această cerere a fost trimisă către Agenţia Naţională a Medicamentului şi Institutului Naţional de Cercetare şi Dezvoltare Cantacuzino. Există suspiciunea...
  Gazeta Medicala

  ES Dent


  Clinica ESDENT reprezintă o noutate în peisajul stomatologic din Braşov evidenţiindu-se prin calitatea serviciilor şi prin profesionalismul excelent de care dă dovadă şi nu în ultimul rând vă stăm la dispoziţie NON STOP.

  Clinica ESDENT este  situată în Braşov  pe str. Carpaţilor  39, dotată cu aparatură stomatologică de ultimă generaţie, echipamente de sterilizare cu rating maxim de siguranţă şi nu în ultimul rând materiale stomatologice de la cei mai importanţi producători mondiali. Pe lângă toată această dotare ultramodernă, clinica noastră oferă servicii profesionale de înaltă calitate la preţuri corecte şi un ataşament ridicat al personalului medical faţă de cerinţele pacientului.

  Clinica ESDENT vine  în sprijinul pacienţilor cu un program NON STOP, pentru a putea asigura asistenţa stomatologică de urgenţă la orice oră din zi şi din noapte.

  Filosofia clinicii constă în a vă oferi diferite variante moderne de tratament, alocând timp pentru a vă explica toate detaliile necesare pentru ca dumneavoastră să le înţelegeţi, astfel încât sa o puteţi alege pe  cea care vi se potriveşte cel mai bine şi în cunoştinţă de cauză.  FRUMUSEŢEA  ÎNCEPE  CU  UN  ZÂMBET  

  PERFECT!

  Uneori, cea mai îngrijită dantură necesită mici „retuşuri” pentru un zâmbet superb şi dinţi cu aspect natural. Alteori, corecturile necesare sunt de amploare mai mare, pentru a obţine zâmbetul mult dorit. Cu o echipă de specialişti din toate domeniile stomatologice şi aparatură de ultimă generaţie, vă asigurăm un zâmbet frumos în doar câteva zile.

  Tratamentul va fi unul relaxant şi fără stres într-un timp scurt, ceea ce în final vă va lăsa un zâmbet ideal şi o amintire plăcută.

  Datorită echipei de medici profesionişti şi tehnologiei ultramoderne, şedintele de tratament durează mai puţin şi numărul lor scade, motiv pentru care putem ajunge la costuri accesibile tuturor.

  Destul de frecvent, ceea ce aste ascuns privirii medicului, se vede cu claritate pe filmul radiologic. Astfel, putem depista la timp pentru a fi tratate corespunzător, numeroase afecţiuni ale dintelui şi ţesuturilor înconjurătoare.

  Şi pentru că noi cunoaştem atât importanţa examenului radiologic efectuat la timp, cât şi confortul pacientului, am utilat clinica noastră cu aparate performante de realizat radiografii dentare, moderne şi puţin iradiante, însoţite de mijloace speciale de protecţie pentru pacienţi. Astfel, dumneavoastră nu va trebui sa vă deplasaţi la un centru radiologic, economisind timp, sănătate si energie.

  Dorinţa noastră este ca stomatologia de lux să fie accesibilă oricui.  ECHIPA ESDENT, str. Carpaţilor nr.39

  tel.: 0368 808 111;  www.esdent.eu


   


  Epilarea...
  Articole Gazeta Dragii noştri, în fiecare număr al ziarului vă vom oferii informaţii valoroase despre epilarea definitivă, răspunzând  la întrebările clienţilor noştri. Dacă aveţi vreo nelămurire intrati pe: www.depilfin.ro  sau scrieţi-ne un e-mail şi vă vom răspunde prompt. Astăzi vom răspunde la întrebarea Alinei: în ce constă efectiv epilarea definitivă? Tehnologia de epilare definitivă cu LASER şi IPL oferă o soluţie non-invazivă şi de lungă durată pentru părul nedorit de pe oric...
  Sfaturi pentru...
  Articole Gazeta Bebeluşul meu nu are dinţi încă, ce fel de îngrijire orală trebuie să îi accord? Din primele săptămâni de viaţă, masează  uşor gingiile bebeluşului tău după fiecare masă, cu o compresă de tifon sterilă, umedă sau cu dispozitive speciale (sub forma „degetarelor”) ce se pot procura de la farmacie. În felul acesta, cureţi placa bacteriană şi resturile de mâncare ce pot periclita apariţia dinţilor. În plus, când dinţii încep să erupă, masajul u...
  Pasta noastra de...
  Ne confruntăm frecvent cu întrebarea: care pastă de dinţi este mai bună?? Indiferent care sunt nevoile noastre individuale (albire, respiraţie proaspătă, prevenirea apariţiei cariilor, sensibilitatea dentară), cum ne spălăm pe dinţi este mult mai important decât cu ce ne spălăm.Pentru o igienizare corectă periuţa se ţine poziţionată la 45 de grade astfel încât să ajungi în locurile dintre dinţi şi gingii, se efectuează mişcări circulare în acele zone apoi deplasăm periuţa pe...