Abonare Newsletter

Login Membrii

Ai uitat Parola?

Nu esti Membru? Inregistreaza-te!

 • Acasa
 • Gazeta Medicala
 • Ghid Sanatate
 • Stiri Medicale
 • Index Medical
 • Dictionar
 • Forum
 • Contact

  Alunga visele neplacute cu ceai de valeriana

  Cercetătorii europeni recomandă ceaiul de valeriană ca armă împotriva viselor neplăcute. Acesta are proprietăţi calmante, alungând coşmarurile dacă se bea cald, înainte de somnul de seară. Mai multe teste clinice au dovedit eficienţa valerianei ca sedativ şi somni...
  Gazeta Medicala

  ES Dent


  Clinica ESDENT reprezintă o noutate în peisajul stomatologic din Braşov evidenţiindu-se prin calitatea serviciilor şi prin profesionalismul excelent de care dă dovadă şi nu în ultimul rând vă stăm la dispoziţie NON STOP.

  Clinica ESDENT este  situată în Braşov  pe str. Carpaţilor  39, dotată cu aparatură stomatologică de ultimă generaţie, echipamente de sterilizare cu rating maxim de siguranţă şi nu în ultimul rând materiale stomatologice de la cei mai importanţi producători mondiali. Pe lângă toată această dotare ultramodernă, clinica noastră oferă servicii profesionale de înaltă calitate la preţuri corecte şi un ataşament ridicat al personalului medical faţă de cerinţele pacientului.

  Clinica ESDENT vine  în sprijinul pacienţilor cu un program NON STOP, pentru a putea asigura asistenţa stomatologică de urgenţă la orice oră din zi şi din noapte.

  Filosofia clinicii constă în a vă oferi diferite variante moderne de tratament, alocând timp pentru a vă explica toate detaliile necesare pentru ca dumneavoastră să le înţelegeţi, astfel încât sa o puteţi alege pe  cea care vi se potriveşte cel mai bine şi în cunoştinţă de cauză.  FRUMUSEŢEA  ÎNCEPE  CU  UN  ZÂMBET  

  PERFECT!

  Uneori, cea mai îngrijită dantură necesită mici „retuşuri” pentru un zâmbet superb şi dinţi cu aspect natural. Alteori, corecturile necesare sunt de amploare mai mare, pentru a obţine zâmbetul mult dorit. Cu o echipă de specialişti din toate domeniile stomatologice şi aparatură de ultimă generaţie, vă asigurăm un zâmbet frumos în doar câteva zile.

  Tratamentul va fi unul relaxant şi fără stres într-un timp scurt, ceea ce în final vă va lăsa un zâmbet ideal şi o amintire plăcută.

  Datorită echipei de medici profesionişti şi tehnologiei ultramoderne, şedintele de tratament durează mai puţin şi numărul lor scade, motiv pentru care putem ajunge la costuri accesibile tuturor.

  Destul de frecvent, ceea ce aste ascuns privirii medicului, se vede cu claritate pe filmul radiologic. Astfel, putem depista la timp pentru a fi tratate corespunzător, numeroase afecţiuni ale dintelui şi ţesuturilor înconjurătoare.

  Şi pentru că noi cunoaştem atât importanţa examenului radiologic efectuat la timp, cât şi confortul pacientului, am utilat clinica noastră cu aparate performante de realizat radiografii dentare, moderne şi puţin iradiante, însoţite de mijloace speciale de protecţie pentru pacienţi. Astfel, dumneavoastră nu va trebui sa vă deplasaţi la un centru radiologic, economisind timp, sănătate si energie.

  Dorinţa noastră este ca stomatologia de lux să fie accesibilă oricui.  ECHIPA ESDENT, str. Carpaţilor nr.39

  tel.: 0368 808 111;  www.esdent.eu


   


  Psihoterapia...
        Copilăria este considerată un timp al fericirii şi al lipsei de griji, ca urmare, suferinţa psihică a copiilor este deseori minimalizată şi catalogată ca nepericuloasă. Copilul este sensibil la viaţa de familie, dar şi la alte medii cu care intră în contact şi nu se adaptează mai uşor ca adulţii, nici nu este mai putin afectat de probleme, ci dimpotrivă, el are cele mai puţine abilităţi de a face faţă unor situaţii dificile şi cel mai puţin control asupra mediului. De aici ş...
  Sfaturi pentru...
  Articole GazetaÎn sfârşit copilului meu îi apare primul dinte!  Ce am de făcut?Aminteşte-ţi această regulă: primul dinte înseamnă prima vizită la stomatolog. Ideal este ca primul control stomatologic al copilului să aibă loc la scurt timp după ce dintele erupe. Acest lucru va permite medicului stomatolog să evalueze în ansamblu sănătatea orală a copilului şi să alcatuiască un plan de îngrijire continuă, care să includă controale periodice la fiecare şase luni. În plus, copilul încep...
  Scintigrafia un...
  Articole Gazeta O dată cu deschiderea departamentului de Medicină nucleară clinica Hiperdia  din Braşov oferă medicilor şi pacienţilor un nou instrument de înaltă tehnologie, unic în zonă, de succes, pentru stabilirea unor diagnostice complexe şi precise.  Dotarea cu cel mai nou şi performant echipament pentru Scintigrafie – SPECT din ţară (Siemens Symbia E) plasează laboratorul de medicină nucleară Hiperdia la nivelul performanţelor şi exigenţelor centrelor medicale universitare din România. Scintig...