Abonare Newsletter

Login Membrii

Ai uitat Parola?

Nu esti Membru? Inregistreaza-te!

 • Acasa
 • Gazeta Medicala
 • Ghid Sanatate
 • Stiri Medicale
 • Index Medical
 • Dictionar
 • Forum
 • Contact
 • Ralsante

            Centrul Terapeutic Ralsante iti propune sa iti oferi in primul rand un cadru in care sa dedici propriei fiinte cateva momente pentru a descoperi solutia potrivita pentru situatia in care te afli, atunci cand consideri ca ai putea avea nevoie de ajutor sau asistenta.

   

            Puteti beneficia de:
  - Consiliere (Se spune ca cel mai bun companion de drum nu este cel care care il cunoaste, ci acela care il parcurge impreuna cu tine.)
  - Facilitare in Noua Energie (asistenta la tranzitia prin nastere, sincronizarea in NE, scoala energiilor sexuale s.a.)
  - Cursuri de dezvoltare personala (programare neurolingvistica, lumina clara, autoechilibrare energetica)
  - Cursuri Reiki (Numele Reiki vine din limba japoneza si este compus din silabele Rei (divin, vital) si Ki (energie, prana). Reiki poate invata oricine, fara a fi necesare cunostinte anterioare de anatomie, medicina sau abilitati speciale.)
  - Terapii energetice (Metodele terapeutice aplicate pot include Reiki, tehnici tibetane, meditatie sau alte procedee de relaxare. Acestea sunt aplicate separat, in functie de solicitari si/sau specificul fiecarei situatii.)
  - Intalniri de grup pe diverse teme, meditatie (Se desfasoara pe durata a cateva ore, in care au loc discutii  pe subiecte de suflet, insotite de activitati recreative si introspectie.)

   

            Ce putem realiza impreuna?
            Fie ca este vorba despre o situatie din viata ta, o problema de sanatate sau pur si simplu dorinta de a comunica sau impartasi cuiva propriile experiente, de a gasi raspunsuri la intrebari care te preocupa, vom cauta sa exploram impreuna universul cunoasterii, pentru a reusi sa afli  calea catre restabilirea  echilibrului intre aspectele fizice, mentale, emotionale si cauzale prezente in viata ta acum. Gasirea unei rezolvari depinde insa in primul rand de cel /cea care o cauta si de ceea ce isi propune sa realizeze. De aceea, rolul meu este de a oferi contextul  in care inspiratia si creativitatea  sunt incurajate sa se exprime.