Abonare Newsletter

Login Membrii

Ai uitat Parola?

Nu esti Membru? Inregistreaza-te!

 • Acasa
 • Gazeta Medicala
 • Ghid Sanatate
 • Stiri Medicale
 • Index Medical
 • Dictionar
 • Forum
 • Contact
 • RUSU PALACE Beauty Center

   

                      Am deschis acest salon în Braşov pentru dumneavoastră, într-o locaÅ£ie centrală, dar neperturbată de tumultul citadin, pe strada De Mijloc nr. 79. Noi vă introducem într-un loc de seninătate şi linişte, un loc în care simÅ£urile dumneavoastră sunt revigorate, mintea este relaxată şi corpul va este ridicat la o stare de beatitudine.

                     RăsfăţaÅ£i-vă şi treziÅ£i-vă într-o grădină în care tratamentele noastre va vor calma corpul, mintea şi sufletul. Pielea va fi lăsată strălucitoare, muşchii se vor relaxa, tensiunile se vor ridica departe şi energia internă va fi revigorată.

                     Organismul are menirea de a auto-corecta, dar mediul nostru dur blochează de multe ori capacitatea noastră înnăscută de a ne vindeca. De la stres, toxine chimice, la lipsa de somn, recalibrarea este un fapt necesar de viaţă. De aceea ne învăţăm clienÅ£ii noştri să îşi recâştige echilibrul lor natural prin intermediul nostru şi o multitudine de tratamente de relaxare.

                    Orice femeie este in cautarea perfectiunii si a echilibrului, de aceea echipa RUSU PALACE Beauty Center a creat pentru tine locul ideal unde te poti relaxa si iti poti rasfata corpul cu cele mai inovatoare tratamente. Dorintele clientilor nostri devin scop in sine pentru noi, de aceea ne-am gandit sa le punem la dispozitie o gama cat mai variata de servicii:

   

  COAFOR
  MANICHIURA / PEDICHIURA
  COSMETICA
  MACHIAJ PROFESIONAL SEMIPERMANENT (Nou)
  TRATAMENT CU OXIGEN HIPERBARIC Oxy2 (Nou)
  REMODELARE CORPORALA:
  - electrostimulare
  - electrostimulare Combo (cu termosauna)
  - ultrasunete corporal / facial
  - vacuum corporal / facial
  - termocuvertă
  - presodrenaj (drenaj limfatic)
  - cavitație
  - capsulă SPA cu raze infrarosii
  - diacnosticare nivel celulita „cell meter” (Gratuit)
  - tratament frio shock
  - microdermabraziune
  - impachetari la cald / rece
  - masaj de relaxare / anticelulitic
  - masaj cu roci vulcanice
  - bronzare organică

   

                    Stim ca timpul celor care ne trec pragul este foarte important, prin urmare ne-am invatat sa pretuim timpul clientilor nostri si sa le punem la dispozitie cele mai eficiente metode pentru atingerea scopurilor lor, utilizand tehnologii de ultima generatie, la cel mai inalt nivel si tratamente personalizate.

                     Suntem specializaÅ£i în tratarea şi combaterea aspectelor inestetice ale corpului prin proceduri non-invazive şi relaxante: tratamente anticelulitice, tratamente de slăbire rapidă,detoxifiere, drenaj limfatic, împachetări anticelulitice.

                     Pentru toate aceste tratamente dispunem de o gamă largă de aparate de ultima generaÅ£ie şi produse profesionale, atent selectate.

                     La recepÅ£ia salonului, sunteÅ£i întâmpinat de personalul nostru cu o atenÅ£ie deosebită, care vă pot consilia şi ghida spre serviciile oferite de noi şi de la care puteÅ£i obÅ£ine informaÅ£ii despre oferta serviciilor noastre.

                    Scopul nostru este de a va face, sa va simÅ£i special/ă şi îngrijit/ă, atunci când sunteÅ£i în centrul nostru SPA.

                     RUSU PALACE Beauty Center se adreseaza ambelor sexe. SoluÅ£iile propuse de centrul nostru vor fi mereu adaptate fiecărei persoane, cât şi cazului prezentat de aceasta.

   

   

  Calitate, Stil, Rafinament la preţuri pe care vi le puteţi permite!!!

  Va Multumim si va asteptam!