Abonare Newsletter

Login Membrii

Ai uitat Parola?

Nu esti Membru? Inregistreaza-te!

 • Acasa
 • Gazeta Medicala
 • Ghid Sanatate
 • Stiri Medicale
 • Index Medical
 • Dictionar
 • Forum
 • Contact

  Somnorosii - gena speciala

  Un studiu recent arată că persoanele cărora le place să doarmă mai mult au o genă specială, informează MEDdaily. S-a dovedit că oamenii care au o anumită variaţie a genei ABCC9 au nevoie de aproximativ 30 de minute de somn în plus în timpul nopţii, decât alte pers...
  Despre Noi

  Anuarul Sanatatii - Pentru ca sanatatea conteaza!

            Anuarul Sanatatii.ro este un portal de informare medicala on-line, destinat atat medicilor, cat si tuturor celor interesati de sanatate. Intentia noastra este de a furniza informatii medicale, pentru ca fiecare „pacient” sa-si cunoasca antecedentele sale medicale cat mai bine, sa stie care sunt optiunile terapeutice si in acelasi timp sa gaseasca cu ajutorul nostru, medicul potrivit pentru problema lui de sanatate.
           Pe site-ul nostru gasiti informatii medicale utile precum: anunturi medicale, publicatii si joburi medicale, firme ce comercializeaza produse si aparatura medicala, magazinele in care acestea isi posteaza produsele, etc. Criteriile de cautare ale cabinetelor sau medicilor sunt dupa specialitate si dupa judet.
           Intentionam sa furnizam informatii cat mai complexe si ac-tualizate, sa cream un loc in care veti avea legatura cu viata medicala. Aveti posibilitatea de a va crea un cont in care sa publicati diferi-te informatii precum: anunturi, joburi, produse si servicii medicale. Acest cont va permite oricand actualizarea informatiilor.

   

           Anuarul Sanatatii
  Doresti sa ai la indemana un ghid de informare in domeniul sanatatii?
  Cauti un medic, o specializare anume sau o unitate medicala specializata pe problema ta?
  Vrei sa te relaxezi si nu stii cum sau unde?
  Ai un eveniment important sau pur si simplu vrei o schimbare de look?
  Programul „Pentru ca sanatatea conteaza!” iti ofera o  baza de date actuala si completa, bine structurata si organizata pe specializari, totul fiind facil si la indemana tuturor celor interesati de sanatatea lor.
  Revista se va distribui in toate locatiile partenere, unitati medicale de stat, medici de familie, targuri si expozitii de profil.

   

           Gazeta Medicala

   

                    Stimate pacient,
  Cunosti adresa clinicii nou deschise din Brasov?
  Stii de ce servicii de sanatate  poti beneficia luna aceasta, economisind cu pana la 50%?
  Ai aflat de aparatele performante care fac mult mai usoara si placuta consultatia care pana acum iti dadea batai de cap?
           Pentru toate acestea si pentru multe alte informatii utile, am realizat Gazeta Medicala. Este o publicatie lunara, specializata pe domeniul sanatatii, distribuita gratuit tuturor posesorilor de carduri „Pentru ca Sanatatea Conteaza”, partenerilor listati in Anuar si medicilor de familie. Prin intermediul acesteia:
  - vom informa despre promotiile si ofertele partenerilor nostri
  - vom mentiona noutatile din domeniul medical (aparatura performanta, eficienta tratamentelor nou aduse pe piata noastra, clinici moderne, reducerile de care beneficiati lunar, etc)
  - vom mentiona ofertele de munca din domeniul medical
  - vom publica articole care trateaza subiecte de interes general sau specific, vis a vis de probleme medicale, scrise sau avizate de cei din domeniu.

   

           Ce este cardul „Pentru ca Sanatatea conteaza”?
  Este un card cu care beneficiati de reduceri in locatiile partenere listate in Anuarul Sanatatii, indiferent de specializarea medicala: centre medicale, laboratoare de analiza medicala, farmacii, cabinete de stomatologie, optica, dermatologie, diabet-boli nutritie, ortopedie, ginecologie, homeopatie, psihologie, medicina muncii, ORL, pediatrie, centre de infrumusetare, centre de relaxare, etc.
  Posesorul cardului are o fisa electronica, ce cuprinde informatiile si antecedentele sale medicale. Datele de pe card vor putea fi consultate online, astfel incat orice unitate medicala partenera poate cunoaste in timp real traseul medical al pacientului.

           Prin intermediul lui:
  - posesorul cardului  beneficiaza de REDUCERI intre 5% si 50% la serviciile prestate de cabinetele medicale si centrele de infrumusetare sau relaxare, reduceri mentionate in spatiul grafic din Anuar.
  Cum poti intra in posesia cardului pentru reduceri la serviciile de sanatate „Pentru ca Sanatatea conteaza?”
  Solicita cabinetelor medicale partenere sau medicului tau de familie formularele de emitere a cardurilor, formulare care ulterior vor fi ridicate de reprezentantii Anuarului Sanatatii.
  Costul cardului este de 80 Ron/an si se va achita de catre fiecare beneficiar, ramburs la primirea acestuia.